Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

vorobus.com

Четвер, 7 березня 2013, 16:45

Львівська ОДА передбачила кошти на виявлення, проте не знищення борщівника у 2013 році

Програма формування регіональної екологічної мережі з проекту Плану природоохоронних заходів, що фінансуються з обласного цільового фонду охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, передбачає виявлення поширення борщівника, проте не його знешкодження.

Про це сьогодні, 7 березня, під час засідання комісії з екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради повідомила заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Ганна Башта, інформує кореспондент Варіантів

На пункт, що стосується виявлення борщівника у програмі формування регіональної екологічної мережі на Львівщині звернув увагу виконувач обов’язків голови екологічної комісії Микола Кадикало.

Він наголосив на недосконалій назві програми щодо борщівника і запропонував відкоригувати її, додавши у назву "знищення борщівника".

Нагадаємо, 99 тис. грн., передбачених у 2012 році на заходи із знешкодження борщівника на Львівщині з обласного фонду Охорони навколишнього середовища, так і не надійшли. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.