Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

loda.gov.ua

Четвер, 7 березня 2013, 18:34

Рудницький оскаржив в суді своє звільнення з посади заступника голови Львівської ОДА

Олег Рудницький звернувся до Львівського окружного адміністративного суду з позовною заявою, в якій просить поновити його на посаді заступника голови Львівської ОДА.

Екс-заступник голови Львівської ОДА вважає, що його звільнення відбулося з порушенням закону, адже воно припало на час, коли він перебував на лікарняному.

Рудницький, разом з тим, підтвердив у коментарі «Варіантам» інформацію про те, що екс-голова Львівської ОДА Михайло Костюк звільнив його з посади заступника на підставі заяви, яка була написана за два місяці перед тим і зовсім в іншій ситуації.

Олег Рудницький наголосив, що він розуміє, що у випадку, якщо суд задовольнить позовну заяву, питання його подальшої роботи у Львівській ОДА залежить виключно від позиції нового голови Львівської ОДА Віктора Шемчука.

«Якщо надійде пропозиція залишитися на роботі у Львівській ОДА – буду вдячний і не відмовлюся, адже багато початих справ довелося кинути на середині шляху. Якщо ні – не робитиму з цього трагедії, буду працювати в народному господарстві, – сказав Рудницький і додав. – Я офіцер, для мене поняття честі та дисципліни є понад усе, в тому, як служіння державі – мій обов’язок, яку б посаду я не обіймав».

Нагадаємо, станом на сьогодні всі заступники голови Львівської облдержадміністрації відповідно до закону написали заяви на звільнення, а від так працюють у статусі виконуючих обов'язки. 

4 березня, президент України Віктор Янукович призначив головою Львівської облдержадміністрації екс-прокурора Криму Віктора Шемчука.  

Екс-голова голова Львівської ОДА Михайло Костюк 6 лютого звільнив Олега Рудницького з посади заступника. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.