Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

news.mistinfo.com

П'ятниця, 8 березня 2013, 12:14

УДАР оскаржив результати виборів до Стрийської міської ради в суді

Юристи Львівської обласної організації політичної партії «УДАР» подали позовну заяву до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою провести повторний підрахунок голосів виборців та визнати незаконною бездіяльність Стрийського міськвиборчкому.

Про це повідомила прес-служба ЛОО УДАР.

УДАР вимагає визнати неправомірною бездіяльність Стрийської міської виборчої комісії при встановленні підсумків голосування у зв’язку із невзяттям до уваги і відсутністю реагування на інформацію щодо вчинених порушень виборчого законодавства дільничною виборчою комісією №24022 одномандатного мажоритарного виборчого округу №22, заявлених у скарзі Брика І.Б., чим порушено вимоги п. 26 ч.5 ст. 25, ч. 27 ст. 71, ч.6 ст. 75 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», а також зобов’язати Стрийську міську виборчу комісію провести повторний підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці згідно із ч.6 ст. 75 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», - зазначено у повідомленні. 

Нагадаємо, 3 березня відбулись проміжні вибори до Стрийської міської ради, перемогу в один голос отримав кандидат від «Європейської партії України» Михайло Яблонський, який отримав 95 голосів у свою підтримку. Його найближчий суперник – представник «УДАРу» Руслан Налапший, за результатами, поданими Стриською міською виборчою комісією, поступився лідеру перегонів на один (!) голос та отримав відповідно – 94 позначки «ЗА» у виборчому бюлетені. 

Михайло Яблонський, за інформацією "Варіантів", є членом Партії регіонів. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.