Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

П'ятниця, 27 жовтня 2023, 13:17

Львівська ОВА замовила брендованих футболок за 10 тисяч

Львівська ОВА

Львівська ОВА замовила у приватного підприємця брендованих футболок за 10 тисяч гривень.

Управління туризму та курортів Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на постачання сувенірної продукції, а саме брендованих футболок, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 24 жовтня, участь у ньому взяв лише підприємець Святослав Різник, що зголосився виготовити футболки за встановлену Львівською ОВА ціну 10 860 грн. Його й оголосили переможцем торгів. 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити управлінню туризму та курортів Львівської ОВА 12 брендованих футболок.

Закупівлю футболок профінансують у межах програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2021-2025 роки, зміни до якої затвердив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у серпні цього року. 

За даними аналітичної системи YouControl, мешканець села Заводське Золочівського району Святослав Різник зареєстрований як фізична особа-підприємець з вересня 2023 року, займається роздрібною торгівлею одягом у спеціалізованих магазинах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.