Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Субота, 9 березня 2013, 16:11

Батьківщина висунула двох кандидатів для участі у проміжних виборах до Львівської облради

Сьогодні делегати конференції Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» затвердити кандидатури двох кандидатів для участі у у проміжних виборах до Львівської облради.

 

Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО «Батьківщина».

У Яворівському окрузі №58 узгодженим опозиційним кандидатом став Іван Стецькович, голова Яворівської районної організанції ВО “Батьківщина”, а Сколівському окрузі №47 – Степан Цмоканич, голова Сколівської районної організанції ВО “Батьківщина”.

Нагадаємо, 8 березня на Львівщині розпочався процес висунення політичними партіями кандидатів для участі у проміжних виборах до Львівської облради. Висунення кандидатів триватиме до 11 березня. Реєстрація кандидатів в депутати Львівською обласною ТВК триватиме з 9 до 14 березня.

Проміжні вибори депутатів Львівської обласної ради відбуватимуться 7 квітня в одномандатних виборчих округах № 2 (місто Львів), № 19, 20 (Бродівський район), № 24 (Городоцький район), № 34 (Кам’янка-Бузький район), № 47 (Сколівський район), № 58 (Яворівський район).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.