Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валентина Бартошик

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 30 жовтня 2023, 11:24

У Львові обрали директорку департаменту гуманітарної політики міськради

Валентина Бартошик

Валентина Бартошик очолила департамент гуманітарної політики Львівської міськради.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Директоркою департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради призначили Валентину Бартошик, яка до цього очолювала департамент адміністративних послуг.

"Відсьогодні пані Валентина стає повноцінним керівником департаменту гуманітарної політики. В департаменті працюють справжні професіонали, які точно є на своїх місцях, тому переконана, що попереду лише нові звершення" – зазначила заступниця міського голови з гуманітарних питань Ірина Кулинич.

В структуру департаменту гуманітарної політики входять: управління соціального захисту, управління "Служба у справах дітей" та управління охорони здоров'я.

Зазначимо, Валентина Бартошик, паралельно з новим призначенням,  виконуватиме обов’язки керівника департаменту адміністративних послуг міськради. Досі виконувачем обов’язків керівника департаменту гуманітарної політики був директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

Нагадаємо, Валентина Бартошик працювала директоркою департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради з 2017 року. З 2009 року була начальницею адміністративно-господарського управління, а у 2007-2009 роках – начальницею відділу "Служба міського голови".

Також у 2002-2007 роках Бартошик працювала помічницею заступника міського голови з питань економіки та соціальної політики.

У 2020 році Бартошик задекларувала 777 тис. грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.