Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Ліві (КПУ, СПУ ін.)

Субота, 9 березня 2013, 17:37

Влада прибрала стрічку з вінка, який комсомольці Львівщини поклали до пам’ятника Шевченка у Львові

Сьогодні зранку комсомольці Львівщини з нагоди уродин Тараса Шевченка поклали вінок до пам’ятника поетові у Львові, однак одразу після цього влада прибрала з вінка стрічку, на якій було написано: «Тарасу Григоровичу від комсомольців Львівщини».   

Вшанування комсомольцями Т.Шевченка у Львові відбулося перед офіційним покладанням квітів владою Львова та Львівщини.

Одразу після завершення офіційних урочистостей кореспондент «Варіантів» особисто пересвідчився в тому, що вінок від комсомольців біля пам’ятника Т.Шевченку не знайти. Так, на постаменті були вінки від Львівської ОДА і облради (спільний), від Партії регіонів, від Володимира Кожана та ще декількох організацій. 

Член Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк підтвердив, що вінок є, а от стрічки – немає.

Олександр Калинюк повідомив, що в покладанні квітів брали участь 10 комсомольців, про акцію було повідомлено владу Львова заздалегідь. Стрічка була держаних кольорів. Покладання квітів комсомольцями відбувалося під пильним оком працівників СБУ та парвоохоронців.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.