Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ukranews.com

Понеділок, 11 березня 2013, 14:32

Депутати Львівської міськради роздавали одноразову матеріальну допомогу по 20-25 тис. грн. – Неберикут

Кілька депутатів Львівської міської ради у 2012 році виплатили по 20-25 тис. грн. одноразової матеріальної допомоги, тоді, як згідно із законом такі виплати не повинні перевищувати розмір мінімальної зарплатні (1147 грн. станом на 1.01.2013).

Про це сьогодні, 11 березня, на брифінгу повідомив член координаційної ради Громадянської мережі "Опора" Олександр Неберикут, інформує кореспондент Варіантів

Він розповів, що згідно із запитом, який Львівська міська рада надала у відповідь на запит "Опори", такі депутати, як Михайло Лопатнюк (Фронт змін), Артем Хмиз (УДАР), Юрій Наумко та Святослав Шеремета (ВО "Свобода") виплатили по 20-25 тис. грн. одноразової матеріальної допомоги.

За словами Неберикута, наразі ще не вдалося з’ясувати, кому саме і з якою метою виділялись ці кошти.

Він додав, що в цьому році кожен депутат міськради може надати 35 тис. грн. матеріальної допомоги, тоді як в минулому році ця сума становила 30 тис. грн.

Також, наголосив Неберикут, були й такі депутати Львівської міської ради, які роздавали і по 100-200 грн. матеріальної допомоги у минулому році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.