Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 8 листопада 2023, 14:36

На Львівщині шахрай обдурив двох пасічників майже на 50 тисяч гривень

поліція

Чоловік брав у пасічників мед для подальшої реалізації його за кордоном, а гроші привласнював. 

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили оперативники, 55-річний мешканець одного з сіл Червоноградського району обдурив двох мешканців Золочівщини. Він у шахрайський спосіб заволодів медом 72-річної та 36-річного чоловіка.

"В обох випадках зловмисник запропонував пасічникам придбати у них мед нібито для подальшої реалізації за кордоном. При цьому, мед він забирав у потерпілих відразу після досягнення усної домовленості, а гроші за нього обіцяв віддати після реалізації" – йдеться у повідомленні.

Жінка-пасічниця передала "заготівельнику" 140 кілограмів меду на загальну суму майже 22 тисячі гривень, а чоловік – 414 кілограмів меду, вартість якого, за домовленістю, становила 27 тисяч гривень.

"В подальшому ні пасічник, ні його колега не отримали від "підприємця" ні грошей, ні самого меду. Зрозумівши, що стали жертвами шахрайства, вони звернулись по допомогу в поліцію" – повідомили у поліції.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченому - позбавлення волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.