Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

isport.ua

Понеділок, 11 березня 2013, 15:55

"Енергія" поступилася "Кардиналу" у Рівному

Вчора, 10 березня, МФК “Енергія” програла “Кардиналу” з рахунком 6:3 у виїзному матчі.

«Енергія» провалила першу половину гри. Пройшло трохи більше 30-ти секунд зустрічі, як Сергій Піддубний відкрив рахунок у матчі.

На 2-й хвилині після удару Вершиніна м’яч пройшов у лічених сантиметрах від хрестовини воріт Кардаша.

У “Енергії” могли відзначитися  Якунін та Овсянніков. Але в обидвох випадках добре зіграв голкіпер “Кардиналу” Дєнюжкін.

Перший тайм завершився з рахунком 4:0.

В другому таймі Дмитро Бондар одягнув футболку п’ятого польового гравця і впродовж стартових двох хвилин львів’яни двічі розписалися у воротах рівнян. Відзначилися Овсянніков та Макаєв.

«Енергетики» і надалі володіли  тотальною перевагою, їхніх суперників практично не було видно на майданчику. Рівняни відбивалися від чисельних атак львів’ян і чекали на свій шанс в контр-атаці. Така нагода у них випала на 28-й хвилині, коли Паршиков вибіг на побачення із Лисенком (він замінив Кардаша ще у першому таймі), а потім віддав пас Когуту, який поцілив у порожні ворота - 5:3.

На останніх секундах матчу Олександр Бондар поставив крапку. У підсумку 6:3 на користь «Кардиналу». 

Джерело : офіційний сайт МФК "Енергія"

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.