Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Ліщинська

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 листопада 2023, 16:30

У Львові обрали нову керівницю управління культури

Софія Ліщинська

Керівницею управління культури Львова призначили Софію Ліщинську.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 10 листопада, управління культури Львівської міської ради очолила Софія Ліщинська, яка до цього керувала Палацом культури ім. Гната Хоткевича.

Зазначимо, Софія Ліщинська з серпня 2022 року по 9 листопада 2023 року була заступницею директора, в.о. директора Міського палацу культури ім. Г. Хоткевича. З 2016 року вона працювала редакторкою палацу культури ім. Г. Хоткевича, а у 2015-2016 роках була проєктною менеджеркою ПП "Львівська бізнес-школа Українського католицького університету".

У 2014-2015 роках Ліщинська працювала менеджеркою ГО "Форум видавців", а впродовж 2007-2009 років – журналістка відділу міжнародних новин на телеканалі 24 (ЗАТ "Телерадіокомпанія Люкс").

Додамо, з 2021 року управління культури Львівської міськради очолював Іван Остапович, який до цього був директором Львівського будинку органної та камерної музики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.