Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

prosport.kpi.ua

Понеділок, 11 березня 2013, 16:55

Тренувальні арени для Євробаскету будуватимуть на Сихові або на пр. Чорновола у Львові

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що наразі готують пропозиції щодо будівництва тренувальних баз для "Євробаскету 2015", серед варіантів ділянок, де можна будувати такі споруди, Сихівський масив  та пр. Чорновола.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Ми готуємо пропозиції по тренувальних аренах. Ці пропозиції будуть стосуватись Сихівського  масиву, де у нас є вільна ділянка, де можна збудувати спортивну  школу. Там є три площадки для  ігрових видів спорту. Друга пропозиція – на пр Чорновола. Ми будемо подавати обидві пропозиції. Є ще інші пропозиції, запасні. На рівні держави мають визначити, яка ділянка підходить. Тоді ми на цю  ділянку будемо готувати документи. Вигідно, щоб держава інвестувала, бо це, власне, за державні кошти будуватиметься», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що на сесії Львівської міської ради 28 лютого погоджене виділення ділянки на вул. Ряшівській (проектованій) для будівництва основної арени до «Євробаскету-2015».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.