Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

zavzhdy-virni.lviv.ua

Понеділок, 11 березня 2013, 17:39

Тарас Павлів (Гладік) спростував чутки про своє затримання

Сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про затримання керівника ФК "Карпати" та голови ГО "Завжди вірні" Тараса Павліва, але Варіантам активіст повідомив сьогодні, що все це не відповідає дійсності.

Тарас розповів, що перебував у міліції як свідок у іншій справі, а хто вигадав історію про його затримання не знає. Павлів запевнив, що перебуває на свободі і ніщо йому не загрожує.

Нагадаємо, сьогодні з'явилась інформація про те, що Тараса Павліва затримали правоохоронці за вимагання 40-а тисяч гривень, а також за насильне утримування потерпілого протягом кількох днів у офісі "Карпат" на пл. Міцкевича. 

В МВС у Львівській області спростували чутки про причетність Тараса Павліва до зникнення 22-річного хлопця, який зник безвісти 9 березня.

Нагадаємо, Тарас Павлів голова громадської організації «Завжди вірні», яка з вересня 2012 року є розпорядником управляючої частки (50%) акцій ФК «Карпати Львів».

У фан-русі «Карпат» перебуває з 2006 року. Серед фанатів відомий під прізвиськом «Гладіатор» («Гладік»). Один із співзасновників громадської організації «Завжди вірні», яку створено 2010 року й відтоді вона виконує більшість організаційної роботи з найактивнішими вболівальниками «Карпат», як-от проведення виїздів в інші міста на ігри «Карпат», підтримка команди в домашніх іграх тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.