Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

mns.gov.ua

Понеділок, 11 березня 2013, 20:21

Чоловік впав у каналізаційний колектор у Львові

У суботу, 9 березня, ввечері чоловік впав у каналізаційний колектор у Львові на вул. Лінкольна, 45.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

"Рятувальники негайно виїхали на місце події. Як з'ясувалося, постраждалий з товаришем залізли у залишки недіючого залізобетонного колектора, що з’єднується з головним каналізаційним колектором Львова. При цьому один з чоловіків зник", - зазначено у повідомленні.

на місці події чоловіка не знайшли. Для пошукових робіт було залучено 4 пошукові групи з числа пожежно-рятувальних відділень та представників ЛМКП «Львівводоканал».

Працівники провели огляд тунелю колектора в районі  вул. Лінкольна - вул. Чигиринська – очисних споруд  на вул. Пластова.

Як повідомляє міліція, потерпілий самостійно вибрався з каналізаційного колектора в районі Кривчиць приблизно о 18:40, після чого знепритомнів. Перехожі викликали бригаду швидкої медичної допомоги, яка доставила його до реанімаційного відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги.

Вже вранці 10 березня чоловік був переведений у терапевтичне відділення, звідки самовільно покинув медичний заклад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.