Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

квіти

Четвер, 23 листопада 2023, 14:59

Львівська ОВА замовила букетних композицій на 3 тисячі гривень

квіти

Львівська ОВА замовила за 3,3 тисячі гривень квіткові букети у львівського підприємця.

Львівська ОВА провела тендер у системі ProZorro на закупівлю квіткової продукції для забезпечення церемонії відзначення та вручення державних нагород, які підрядник повинен доставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 16 листопада, участь у ньому взяв підприємець Юрій Михалусь, якого й обрали переможцем торгів. Вартість закупівлі склала 3 375 грн.

Згідно з закупівлею, всього Львівська ОВА замовила 3 штуки букетів-композицій з живих квітів. Вартість одного букету складає 1 125 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Юрій Михалусь зареєстрований як фізична особа-підприємець з травня 2023 року, займається роздрібною торгівлею квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах. Він володіє львівською фірмою ТзОВ "Флора Дизайн", що спеціалізується на наданні ландшафтних послуг. 

Додамо, нещодавно Львівська ОВА замовила за 299 тисяч гривень подарункові набори з кондитерськими виробами, а також за 19 тисяч гривень придбала подарункові картхолдери та брелки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.