Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєва урна

Понеділок, 27 листопада 2023, 14:03

З бюджету Львова виділили понад 50 тисяч на вставні відра до урн

сміттєва урна

Галицька РА замовила понад 20 вставних відер до урн за 54 тисячі гривень у львівської фірми.

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на придбання нержавіючих вставних відер до урн, які переможець тендеру має поставити до 25 грудня 2023 року.

В аукціоні взяла участь лише одна компанія – ТзОВ "Стріт Комфорт", яка запропонувала доставити урни за 54 306 грн. Натомість очікувана вартість послуг становила 56 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, всього Галицька РА замовила 21 нержавіюче вставне відро до урн, що мають бути виготовлені з нержавіючої сталі товщиною 0,8 мм. Згідно з документом, вартість одного такого відра становить близько 2,6 тис. грн.

Відра до урн мають бути стійкими до механічних руйнувань шляхом розриву та удару, а також до деформацій розтягування та стиснення, вологостійкими та стійкими до впливу ультрафіолету.

Гарантія на товар повинна становити не менше 12 місяців.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Стріт Комфорт" зареєстроване у Львові з серпня 2018 року, займається виробництвом будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій. Власниками фірми є мешканка смт Брюховичі Галина Слюсарчик та Ігор Новосад з Жовківщини. Розмір статутного капіталу підприємства становить 50 000 грн.

Додамо влітку цього року Львівська міськрада замовила за 1,9 млн грн 250 урн для сміття, які облаштують у парках Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.