Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

tsn.ua

Вівторок, 12 березня 2013, 16:10

Правоохоронці викрили 3 гральні заклади на Львівщині за один день

Співробітники МВС України у Львівській області припинили функціонування трьох підпільних гральних закладів у Дрогобичі протягом одного дня.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

"Усі три заклади працювали підпільно в орендованих приміщеннях. Там, за допомогою гральних апаратів, з порушенням вимог Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" надавались послуги азартного характеру та виплачувалась грошова винагорода від гри на них", - йдеться у повідмленні.

У одному із зазначених приміщень виявлено та вилучено 11 гральних апаратів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор, умовою участі в якій являється внесення гравцем ставки, що дає змогу отримати виграш. Також, вилучено 700 гривень отриманих від надання послуг у цій сфері.

Ще один інтерактивний клуб закрили в Дрогобичі, на вулиці Грушевського.  Під час обшуку правоохоронці вилучили 14 комп’ютерів із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням.  Окрім цього, з місця події вилучено грошові кошти отримані від надання послуг у цій сфері в сумі 3500 грн.

Третій інтерактивний клуб функціонував у приміщенні кафе-бару. Тут надавались послуги за допомогою 12 комп’ютерів із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням. Окрім комп’ютерної техніки правоохоронці вилучили 18 500 гривень. Діяльність закладу приховувалась від оточуючих. В заклад впускали лише постійних клієнтів.

Слідчі управлінням ГУМВС України у Львівській області за усіма фактами відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.203 зн. 2 КК України.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.