Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

news.if.ua

Вівторок, 12 березня 2013, 16:50

Львівщина недоотримала 40 млн. грн. податкових надходжень у минулому році

До бюджету Львівської області у минулому році не надійшло 40 млн. грн. запланованих надходжень від податків.

Про це сьогодні, 12 березня, під час слухання програм (заходів) 2012-2013 років в постійній комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської облради повідомив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, інформує кореспондент Варіантів

За словами Демківа, у 2012 році бюджет Львівщини отримав 858 млн. грн. надходжень від податкових платежів, що становило 95,6% від запланованих показників.

"Відтак бюджет Львівщини недоотримав 40 млн. грн надходжень від податків", – зазначив він.

Він зазначив, що в основному податкові надходження до бюджету формувались з податків на доходи фізичних осіб – 95,8%, а останні у минулому році, за словами директора департаменту фінансів, значно скоротились.

"Це був дуже напружений бюджетний рік. Це виникло через погіршення економічних показників розвитку Львівщини, а також через погіршення економічних показників у світі", – сказав Демків.

За його словами, найнадійнішу частину надходжень до бюджету Львівщини становили офіційні трансфери з державного бюджету, завдяки чому фінансувались захищені першочергові видатки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.