Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

blog.carzilla.ua

Вівторок, 12 березня 2013, 18:56

Блавацький звинувачує владу у покриванні афер львівських податківців

Народний депутат-свободівець Михайло Блавацький звинуватив керівництво українських правоохоронних органів у покриванні, як він стверджує, злочинів корупціонерів-високопосадовців, серед яких – начальник управління податкової міліції Державної податкової служби (ДПС) у Львівській області Руслан Плющ.

Про це Варіанти інформує прес-служба ВО "Свобода".

За словами Блавацького, 1 березня цього року управління внутрішньої безпеки при ДПС у Львівській області та прокуратури під час обшуку в кабінеті Плюща вилучило 2 млн грн, 200 тис. дол., понад 70 документів про право власності на об'єкти нерухомості та рухоме майно, а також довіреності на користування цим майном, оформлені на різних осіб, наближених до податківця.

"Відтоді минуло 11 днів, а начальник обласної податкової міліції і далі залишається на своїй посаді, далі ходить на роботу. Очевидно, що керівництво правоохоронних органів вкотре намагається спустити цю справу на гальмах", – зазначає Блавацький.

За словами депутата, Плющ також виконує політичне замовлення, за що в серпні минулого року став генералом.

Блавацький заявляє, що звертатиметься до генпрокуратуру з приводу притягнення до відповідальності за корупцію та зловживання начальника податкової міліції ДПС Львівщини.

Нагадаємо, 1 березня слідчі прокуратури Львівщини проводили низку слідчих дій за фактом легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. Серед іншого обшукали і УПМ ДПС у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.