Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

cultivatingculture.com

Вівторок, 12 березня 2013, 19:26

Департамент ЖКГ, розвитку інфраструктури та ПЕК Львівської ОДА буде освоювати гроші обласного бюджету, призначені на закупівлю кам’яного вугілля

Голова Львівської ОДА Віктор Шевчук визначив  департамент ЖКГ, розвитку інфраструктури та ПЕК Львівської ОДА генеральним замовником при здійсненні закупівлі бюджетними установами у галузі освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення вугілля кам’яного на 2013 – 2015 роки за рамковими угодами за кошти обласного бюджету.

Про це йдеться у розпоряджені голови від 11 березня.

У розпорядженні зазначено, що це рішення прийнято серед іншого на підставі «звернень департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації».

Нагадаємо, у вересні 2012 року Львівська ОДА ініціювала передачу собі повноважень генерального замовника на проведення тендерів із закупівлі харчування, вугілля, ремонту доріг та ін., які здійснюються органами місцевого самоврядування за кошти державного та обласного бюджетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.