Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ua.korrespondent.net

Середа, 13 березня 2013, 13:38

Львівська обласна ТВК зареєструвала перших двох кандидатів на довибори у Львівську облраду

Станом на сьогодні, 13 березня, Львівська обласна ТВК вже зареєструвала перших кандидатів на довибори в Львівську обласну раду.

Про це Варіанти повідомив голова Львівської обласної ТВК Микола Щур. 

У окрузі №2 Львова балотується Богдан Хруставчук від «Партії регіонів», а у 47-му Сколівському виборчому окрузі висувається Світлана Лобай від партії «Україна Соборна».

Також стало відомо, що 7 кандидатам відмовлено в реєстрації. Зокрема, представникам партій «Громадська солідарність», «Єдиний Центр» та «Українська Республіканська партія».

«Якшо кандидати здали, або неправильно заповнили певний визначений законом перелік документів, ми маємо право відмовити їм у реєстрації, при цьому пояснивши таке рішення кожному з кандидатів особисто», - зазначив Щур.

Нагадаємо, 7 квітня на Львівщині відбудуться проміжні вибори до Львівської облради. ТВК вже зареєструвала кандидатів від УДАРу, НРУ, УРП, ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.