Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zakarpattya.net.ua

Середа, 13 березня 2013, 16:12

Львівська залізниця розпочала профілактику злочинів у потягах

Управління МВС на Львівській залізниці розпочало акцію "Розуміємо, допоможемо, попередимо", в межах якої пасажирам потягів роздаватимуть інформаційні буклети про те, як не стати жертвою зловмисників.

Про це сьогодні, 13 березня, Варіанти повідомила прес-служба Львівської залізниці. 

Оскільки 40% злочинів на Львівській залізниці - це крадіжка особистих речей, людей проінструктують як не бути обікраденим, інформує прес-служба. 

Буклети роздадуть разом з квитками на потяги та розкладуть у купе. Крім того, планується зробити великі плакати з цією ж інформацією на залізничних станціях, аби пасажири очікуючи поїзд могли ознайомитися з порадами МВС на Львівській залізниці.

Тираж інформаційної продукції 5000 штук, але якщо буде бажаний ефект, то працівники Львівської залізниці замовлять більше буклетів.

Як повідомив Начальник УМВС України на Львівській залізниці Володимир Дитюк, найтяжче розкрити злочини через пізнє звернення громадян із заявами, тому потрібно одразу звертатися до правоохоронців або провідників. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.