Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Четвер, 14 грудня 2023, 11:54

В Оксі Банку призначили голову наглядової ради

Оксі Банк

Ігор Фісун став головою наглядової ради "Оксі Банку".

Про це повідомила пресслужба "Оксі Банку".

Наглядова рада прийняла рішення про обрання з 1 грудня цього року головою Наглядової ради АТ "Оксі Банк" Ігоря Фісуна, акціонера, члена наглядової ради банку.

Ігор Фісун володіє часткою у 9,95% в статутному капіталі АТ "Оксі Банк". Впродовж останніх п'яти років він обіймав такі посади: з 23 квітня 2021 року до цього часу – член Наглядової ради АТ "Оксі Банк", а також здійснює підприємницьку діяльність як фізична особа-підприємець.

Натомість незалежний член наглядової ради державного Ощадбанку Антон Пятигін звільнився з посади за власним бажанням.

Зазначимо, АТ "Оксі Банк" –  це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді).

Торік "Оксі банк" наростив свої доходи до 30 865 тис. грн й піднявся у рейтингу прибутковості українських банків з 62 до 28 позиції.

Додамо, у липні 2021 року кінцевий власник "УкрКарт" Ігор Фісун збільшив частку в статутному капіталі "Оксі Банку" до 9,95%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.