Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

transkarpatia.net

Середа, 13 березня 2013, 18:59

Журналіста не впустили на засідання комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади Львова

Сьогодні, 13 березня, журналіста Варіантів чиновник Львівської міськради не пустила на засіданні комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади Львова.

Чиновник міськради аргументувала таке своє рішення тим, що на такі засідання журналісти раніше ніколи не приходили, а також тим, що ЗМІ запрошують лише на відкриті торги.

Натомість оголошення про проведення засідання було опубліковано на сайті Львівської міськради і в ньому не було зазначено про обмеження доступу громадськості, в тому числі і журналістів до участі.

Сьогодні на засіданні комісії, відповідно до опубліковано оголошення, планувалося обговорити вирішення питань щодо подальшого використання вільних приміщень за 32 адресами у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.