Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

kava.lviv.ua

Четвер, 14 березня 2013, 13:14

Фест отримав у власність нежитлові приміщення Бернардинського дворику у Львові

ТзОВ «МКАР «Фест» отримало право власності на нежитлові приміщення Бернардинського дворику (вул. Валова, 20) у Львові за рішенням господарського суду Львівської області.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Львівська міськрада планує оскаржити таке рішення господарського суду, оскільки об’єкт на вул.Валовій, 20 не є нерухомим майном, тому визнання на нього права власності як на нерухоме майно суперечить нормам чинного законодавства.

Як зазначають представники Львівської міськради, виклик на вказане засідання Львівська міська рада не отримувала, рішення, також не отримувала рішення господарського суду Львівської області.

Своїм рішенням суд визнав за ТзОВ«Інвестиційні ділові системи» право власності на 11 об’єктів, зокрема, будівлі магазинів, автомийок, нежитлові будівлі за різними адресами. Серед цього переліку нежитлових приміщень є приміщення площею 314,9 м кв за  адресою на вул. Валовій, 20.

«Оскільки рішення господарського суду Львівської області прийняте без участі Львівської міської ради, яка не була належним чином залучена до участі у цій справі, нами буде подано апеляційну скаргу на вказане рішення до Львівського апеляційного господарського суду», – зазначено у повідомленні.

Як повідомлялося ще у листопаді, у Бернардинському дворику продовжує розміщуватися один із ресторанів мережі «!Фест».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.