Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

приміська маршрутка

Четвер, 21 грудня 2023, 12:48

У Львові водій приміською маршрутки збив комунальника, який ремонтував дорогу, і втік

приміська маршрутка

Постраждалого госпіталізували до лікарні, у нього зламаний ніс, є підозра на струс мозку і можливі переломи.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, о 9:56 годині ранку на мості на вул. Кульпарківській приміська маршрут №132 збила працівника Галицького ШРП, який проводив ямковий ремонт. Водій, що вчинив ДТП, не зупинився, а поїхав далі. Постраждалого працівника госпіталізували у лікарню св. Пантелеймона. На місці працює поліція.

"Роботи відбувалися на лівій смузі у напрямку центру, а права смуга була відкрита для проїзду. На ділянці робіт було встановлене усе необхідне ознакування. Водій приміського маршруту №132 зі швидкістю поїхав по смузі, де тривали роботи, і збив працівника ШРП. На жаль, водій не зупинився, скоївши наїзд, а поїхав далі" – повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Постраждалого госпіталізували до лікарні у стані середньої важкості. Попередньо, у працівника комунальної служби зламаний ніс, є підозра на струс мозку і можливі переломи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.