Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kr-rada.gov.ua

Четвер, 14 березня 2013, 15:12

Засідання конкурсного комітету відбулося у Львівській ОДА

Учора, 13 березня, У Львівській ОДА відбулося засідання конкурсного комітету з розгляду пропозицій щодо визначення переможця конкурсу на автобусних маршрутах загального користування.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На виконання постанов Львівського апеляційного адміністративного суду робочим органом обласного конкурсного комітету проведено перерахунок оцінки конкурсних пропозицій перевізників-претендентів, які брали участь у конкурсі по маршрутах № 790 Львів АВ – Моршин АС та № 790а Моршин АС – Львів АВ.

Згідно з перерахованою оцінкою, обласний конкурсний комітет визначив переможця конкурсу на маршруті загального користування № 790 Львів АВ – Моршин. Проте назва переможця наразі не вказана.

Переможець конкурсу на маршруті загального користування № 790а Моршин АС – Львів АВ буде визначений на наступному засіданні конкурсного комітету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.