Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дубляни

ГУ ДСНС України у Львівській області

Понеділок, 1 січня 2024, 13:06

Прокуратура розслідує факт знищення музею Шухевича у Львові

Дубляни

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Прокуратура відкрита кримінальне провадження за фактом знищення музею Шухевича в Білогорщі та будівлі аграрного університету у Дублянах. 

За даними слідства, 1 січня 2024 року збройні сили рф здійснили атаку БПЛА по Львову. 

„Внаслідок обстрілу знищено музей генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича. Також пошкоджено будівлю одного із факультетів Львівського національного аграрного університету.  Потерпілих та загиблих немає”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Прокуратура наголосила, що за вказаними адресами жодних військових об’єктів не знаходиться.

Досудове розслідування проводить Управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, сьогодні унаслідок влучання уламків БпЛА виникла пожежа у музеї генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича у Білогорщі, Львів. Також через падіння уламків «шахеда» у Дублянах зруйновані дах у будинку, де розміщений факультет землевпорядкування і туризму Львівського національного університету Природокористування. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.