Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

Патрульна поліція

Вівторок, 9 січня 2024, 09:17

На об'їзній дорозі Львова п'яний водій з підробленим посвідченням злетів з дороги

дтп

Чоловік зізнався, що придбав водійське посвідчення через соцмережі.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у Facebook.

7 січня патрульні отримали повідомлення про те, що на автодорозі Західний обхід міста Львова трапилася автопригода. Водій на автівці Audi 80 не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. Спілкуючись із 42-річним керманичем патрульні виявили у нього ознаки алкосп‘яніння.Він пройшов перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат – 1,84 проміле.

"На вимогу поліцейських чоловік пред‘явив посвідчення водія, яке мало очевидні ознаки підробки, а саме: відсутність мікродруку і водяних знаків та неіснуюча серія документа згідно з інформаційними базами. Керманич зізнався, що придбав його через соцмережі" – йдеться у повідомленні.
 
 
Того ж дня, патрулюючи населеним пунктом Новий Яричів, інспектори виявили автомобіль Mitsubishi Lancer, водій якого з‘їхав у кювет. Патрульні відразу зупинились, щоб допомогти керманичу.
 
Спілкуючись із чоловіком, він повідомив, що побачив як зустрічний автомобіль їде на нього і внаслідок цього з‘їхав у кювет. У чоловіка патрульні виявили ознаки наркотичного сп‘яніння. Від проходження огляду у медзакладі він відмовився.
 
На обох водіїв патрульні склали протоколи за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.