Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

openlviv.net

П'ятниця, 15 березня 2013, 19:35

Автотраса Київ-Чоп практично заблокована, а потяги вибилися з графіку – користувачі соцмереж

Станом на сьогодні, 15 березня, дописувачі соцмереж повідомляють, що траса Київ-Чоп практична заблокована і рекомендують утриматися від поїздок у напрямку Київ-Львів.

«Щойно повернулись до Львова, Київ-Чоп практично заблокована, відразу в декількох місцях стоять поперек фури. Але найгірше – це замети, які вночі можуть відрізати величезні ділянки не відомо, на який час», – повідомляє у Facebook Орест Вачков.

На потяги теж не вдається розраховувати, Львів-Рівне збився з графіка, це може потягнути і інші затримки, - додає Вачков.

«Якщо маєте квитки на потяг до Києва, враховуйте, що 80% львівських таксистів не вийшли на роботу, викликати машину телефоном буде складно, принаймні у мене це не вдалося протягом години. Трамваї до вокзалу не їздять, маршрутки переповнені», – розповідає Орест Вачков.

Як повідомляє Zaxid.netу напрямку Дрогобича та Самбора також ускладнений проїзд транспорту.

«В Дрогобицькому напрямку ускладнено проїзд. У зв’язку з переметами на дорогах і технікою, що потрапила у затори, склалася така ситуація, коли неможливо ліквідувати ситуацію швидко», – сказав помічник начальника ГТУ МНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.