Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 19 січня 2024, 10:15

Садовий витратив 49 тисяч гривень на рекламні матеріали

Львівська міськрада

Львівська міськрада придбала поліграфічної продукції на 49 тисяч гривень.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на закупівлю рекламних матеріалів, каталоги товарів та посібників.

Переможцем закупівлі обрали львівську фірму "Респектр", що погодилась продати поліграфічну продукцію за запропонованою міськрадою ціну у 49 014 гривень.

Всього департамент "Адміністрація міського голови" замовив поліграфічну продукцію (рекламні матеріали) двох видів: друк на пластику (ПВХ) – 35 штук одиниць та самоклейні ПВХ-плівки (блекаут) – 70 штук.

Вартість ПВХ з друком становить 690 грн за одиницю, натомість ПВХ з плівкою блекаут становить 355,20 грн за штуку. 

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Респектр" зареєстроване з 2011 року у Львові, займається виготовленням друкарських форм і надання інших поліграфічних послуг. Власниками фірми є львів'яни Богдан Шиманський та Олексій Васильєв.

Шиманський також є бенефіціаром молодіжної громадської організації "Вирій", а Олексій Васильєв володіє ТзОВ "РВФ "Поліграф-сервіс".

Додамо, що в січні 2023 року департамент "Адміністрація міського голови Львова" планував витратити 200 тисяч на рамки для подяк та дипломів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.