Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Субота, 16 березня 2013, 21:26

У Львові Яценюка зустріли капустою

Одного із лідерів опозиції Арсенія Яценюка, за участю якого сьогодні проходив мітинг «Вставай Україно!», у Львові зустріли капустою.

 

Зокрема, під час руху колони учасників опозиційного мітингу від пам'ятника Іванові Франку до пам'ятника Тарасові Шевченку львів'янин пан Василь вручив Арсенію Яценюку корзину капусти.

Арсеній Яценюк звинуватив чоловіка у тому, що той «працює на Януковича», проте пан Василь наголосив на тому, що це всього лише овочі, і таки вручив корзину капусти, яку одразу ж забрала охорона опозиціонера.

Як прокоментував пан Василь, вручення капусти Арсенію Яценюку – символічна акція. Водночас чоловік наголосив, що далеко не всі львів'яни підтримують опозицію.

Ці слова підтвердила і кількість учасників опозиційного мітингу.

За різними оцінками, участь в опозиційному мітингу взяло від 3 до 5 тисяч осіб, натомість прес-служба опозиції уже встигла заявити, що послухати лідерів опозиції зібралося понад 10 тисяч львів'ян.

«Опозиція намагається дезінформувати громаду, заявляючи, що явка учасників мітингу була ледь не втричі більшою, аніж насправді, тобто видає бажане за дійсне. Проте реакція львів'ян і їхня незначна явка на опозиційному мітингу була очікуваною. Адже лідери опозиції поставили власний політичний піар понад проблеми жителів Львова та Львівської області, які другу добу потерпають від снігових заметів. Не дивно, що львів'яни масово проігнорували горе-опозиціонерів», - наголошують у Львівській обласній організації Партії регіонів.

Нагадаємо, попри стихійне лихо, яке другу добу потрясає усю Західну Україну, опозиція не скасувала анонсований на сьогодні, 16 березня, мітинг у Львові. Відтак сили комунальних служб Львова та снігоприбиральна техніка були скеровані на розчищення площі у центрі міста, де мав відбутися мітинг опозиційних сил. Натомість мікрорайони міста залишилися у снігових заметах, дороги Львова та області не розчищені від снігу, а комунальний транспорт не вийшов на лінії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.