Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 22 січня 2024, 14:20

У Львові затримали двох братів, які розставляли по місту закладки з наркотиками

наркотики

Правоохоронці конфіскували у них майже кілограм "Канабісу", "амфетаміну" та "MDMA" вартістю понад півмільйон гривень.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Патрульні викрили жителів Львова - братів віком 21 та 23 роки, які організували отримання, фасування і збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста Львова шляхом здійснення "закладок" з використанням інтернет-крамниці, створеної в одному з месенджерів.

19 січня їх затримали на вулиці Винниця у Львові під час здійснення "закладок".

"Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників поліетиленові пакунки та готові закладки з речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб "канабіс", готові закладки та пакунки з речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб "амфетамін", нарковмісні таблетки, готові закладки з речовиною, ззовні схожою на психотроп "MDMA", засоби для фасування, електронні ваги, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази" – йдеться у повідомленні.

Виявлено та вилучено близько одного кілограма наркотичних психотропних речовин, вартість яких на "чорному ринку" становить понад півмільйона гривень.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.