Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

zolochiv.net

Неділя, 17 березня 2013, 13:10

На Львівщині рятувальники за одну добу допомогли вирратися із заметів 420 автотранспортним засобам

16 березня підрозділами Головного управління ДСНС України у Львівській області здійснено буксирування 420 автотранспортних засобів в тому числі 4 автобусів та 9 карет швидкої медичної допомоги, надано допомогу 476 особам. В розгорнутих пунктах обігріву надано допомогу 59 особам.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області

У с. Малнів Мостиського району пожежно-рятувальним відділенням надавалась допомога кареті швидкої медичної допомоги, яка самостійно не змогла довезти породіллю в пологове відділення.

Ці ж рятувальники доставили лікаря до населеного пункту, а згодом вагітну та медика відвезли до районної лікарні. Оскільки жінка самостійно пересуватись не могла, рятувальники віднесли її до приймального відділення.

За останні два дні підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області здійснили 24 виїзди для транспортувань карет швидкої, із них 6 виїздів для надання допомоги породіллям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.