Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Понеділок, 18 березня 2013, 15:00

Олег Баран виступає за впровадження цільових кредитів для аграріїв

Депутат Львівської обласної ради, член комісії з розвитку села та АПК, засновник ТзОВ «Барком» Олег Баран вважає, що для максимальної  стабілізації сільськогосподарської сфери потрібно запровадити цільові кредити зі зменшеними кредитними ставками для аграріїв.

 

Про це повідомила прес-служба депутата. 

"Логічно було б запровадити цільові кредити, наприклад,  для реконструкції тих чи інших сільськогосподарських об’єктів. Такі кроки вкрай необхідні українським аграріям для покращення своєї роботи», - наголошує Баран.

За словами  експерта, українське сільське господарство сьогодні потребує серйозних інвестицій. Мова йде про мільярди доларів. Однак, вкладати кошти у село аграріям та потенційним інвесторам заважають, зокрема, зависокі кредитні ставки.

«Аграрний потенціал України має всі шанси розкритися на повну. Але для цього потрібно нормалізувати інвестиційний клімат у країні. Зробити так, аби люди хотіли і основне могли вкладати кошти у розвиток АПК», - наголосив експерт.

Олег Баран переконанинй, що сьогодні агропромисловий комплекс є локомотивом української економіки. Тож саме цей сектор потребує максимальної уваги збоку держави.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.