Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

tv21.ru

Понеділок, 18 березня 2013, 18:55

Сільська рада села Малехів на Жовківщині не хотіла надавати інформацію про земельні ділянки на запит депутата облради

Депутат Львівської облради Богдан Каспер незадоволений наданою сільською радою села Малехів на Жовківщині інформацією про виділення земельних ділянок, в той час як сільська рада вважає, що дала вичерпну відповідь.

 

 

Про це йдеться у листі сільського голови Малехівської сільської ради, надісланому в постійну комісію Львівської облради з питань депутатської діяльності, етики та регламенту.

Як повідомив Варіантам голова постійної комісії Михайло Барбара, депутат Львівської облради Богдан Каспер звернувся до Малехівської сільської ради з проханням надати інформацію щодо виділених земельних ділянок за рішеннями сільради в урочищах "Грушки", "Пам’ятник" та "Болото". 

Утім, відповідь сільради депутата не задовольнила і той направив запит на ім’я прокурора Львівщини. 

У своєму листі голова сільради зазначає, що для того, аби надати Богдану Касперу інформацію про фізичних осіб, які отримали земельні ділянки, необхідна згода цих осіб на обробку їх персональних даних. 

"Це нонсенс. Насправді така інформація є відкритою і сільська рада повинна була б відразу надати її", – зазначив Барбара.

Нагадаємо, нещодавно прокуратура Жовківського району розпочала кримінальне провадження щодо надання у власність на "підставних осіб" 25 га землі на території Малехівської сільської ради Жовківського району. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.