Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Вівторок, 19 березня 2013, 14:47

Садовий хоче покарати ЛКП, що несумлінно працювали під час стихійного лиха

Міський голова Львова Андрій Садовий під час пленарного засідання сесії міськради сьогодні, 19 березня, попросив надати йому інформацію щодо комунальних підприємств, які недобросовісно спрацювали під час аномального снігопаду у п'ятницю, 15 березня та ліквідації його наслідків у суботу, 16 березня.

Про це із сьогоднішнього пленарного засідання сесії Львівської міськради інформує кореспондент Варіантів.

Із таким проханням міський голова звернувся, зокрема, до депутатів міськради. Він зазначив, що, в разі отримання відповідної інформації, щодо кожного ЛКП буде проведено службове розслідування. 

Про зауваження до роботи деяких ЛКП у своєму виступі згадував і перший заступник міського голови Олег Синютка. Проте він зазначив, що підсумки щодо їх діяльності можна буде підбити вже наступного тижня, позаяк в четвер-п'ятницю цього тижня у Львові знову очікуються сильні снігопади. 

Синютка також наголосив, що є зауваження і до роботи двох райдержадміністрацій Львова. В той же час він зазначив, що на належному рівні у Львові спрацювала Державтоінспекція. 

Перший заступник міського голови додав, що особливої відзнаки заслуговує робота двірників. 

Нагадаємо, сьогодні голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак звинуватив Садового в халатності, оскільки під час сильних снігопадів у місті майже не працювала снігоочисна техніка, а вся робота впала на плечі двірників. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.