Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

ubsm.com.ua

Середа, 20 березня 2013, 12:45

35 тис. тонн пального витратили на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації у Львові

Станом на 05.00 20 березня у Львівській області завершено роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації регіонального рівня, на виконання цих робіт спецтехнікою на місцях витрачено 35480 літрів пального.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На  сьогодні, за інформацією прес-служби Львівської ОДА, забезпечено безперешкодний рух автомобільного транспорту на всіх автомобільних дорогах державного, регіонального і місцевого значення,у населених пунктах області розчищено автодороги, прибудинкові території, тротуари та дахи.

Для забезпечення роботи спеціальної техніки з обласного резерву матеріально-технічних ресурсів виділено 11400 літрів пального. На місцях використано 35480 літрів пального з місцевих резервів матеріально-технічних ресурсів та виділено для придбання пального 131,67 тис. гривень.

До робіт з ліквідації надзвичайної ситуації у період 14 – 19 березня щоденно залучались до 3306 осіб та до 593 одиниць техніки, інформує прес-служба Львівської ОДА. 

Нагадаємо, 15 березня на Львівщині випала місячна норма опадів, що ускладнило рух автотранспорту, доїзд до багатьої населених пунктів області та спричинило проблеми з електропостачанням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.