Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

report.if.ua

Середа, 20 березня 2013, 18:56

Черговий шторм пройде в цю п’ятницю на Львівщині

В п’ятницю, 22 березня, на території Львівщини пройде активний атмосферний фронт від циклону, який зміщується з півдня Балканів в сторону Одещини, під час якого йтиме сніг, а пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МНС у Львівській області.

22 березня синоптики очікують на території Львівщини сильний мокрий сніг з переходом в сніг, вранці та вдень місцями дуже сильний сніг. Подекуди налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв’язку, вночі та вранці ожеледь. Швидкість вітру сягатиме 17-22 м/с, вранці та вдень подекуди 25 м/с (південно-східного з переходом на північно-східний), також будуть хуртовини. На дорогах варто очікувати ожеледицю і снігові замети.

У Карпатах 21-24 березня є загрози сходження  лавин. 

"До нас суне черговий циклон! За попередніми оцінками, 22 числа кількість опадів буде аналогічна тій кількості, яка випала минулої п'ятниці!" - розповів у своєму Facebook керівник прес-центру ГУ МНС Павло Василенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.