Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

telegraf.com.ua

Четвер, 21 березня 2013, 15:57

Для приватної гімназії у Львові збудують нову котельню

Котельню гімназії на вулиці Ярославенка, 3 у Львові, яка вийшла з ладу вчора, 20 березня, не вдасться відновити, відтак на її місці збують нову, а поки не завешиться опалювальний сезон, гімназистів грітимуть електроприладами.

Про це Варіантам повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«У Львівській приватній гімназії на вул Ярославенка,3 вийшов з ладу котел, він вже не підлягає ремонту. На місце одразу виїхали спеціалісти «Львівтеплоенерго» та управління. Вчора ж було прийнято рішення призупинити навчально-виховний процес через невідповідність температурного режиму у приміщенні навчального закладу. Є вже виготовлена технічна документація для будівництва нової теплової котельні», - заявила начальник управління освіти міста Львова Галина Слічна

За інформацією  управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  ЛМР, через скупчення великої кількості снігу на покрівлі котельні відбулось руйнування даху котельні.

З 1-го квітня навчання буде відновлено. На період опалювального сезону обігрів приміщень буде здійснюватися електричними калориферами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.