Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

fire.ck.ua

Четвер, 21 березня 2013, 16:35

24 березня стартує проект "Олімпійські зустрічі" у Львові

Соціальний спортивний проект "Олімпійські зустрічі" стартує на території ТВК "Південний" в неділю, 24 березня, із зустрічі з олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Богданом Макуцом.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ТВК "Південний".  

Мета проекту – популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді Львівської області; знайомство зі спортсменами, які прославили Львів та Україну у світі; допомога молодим людям у самореалізації та досягненні власної мети.

Для дітей "Олімпійські зустрічі" - це можливість на власні очі побачити і порозмовляти зі справжніми легендами українського спорту, почути їхні історії успіху та поради щодо власної самореалізації. Для спортсменів "Олімпійські зустрічі" - це пошанування їхніх спортивних досягнень, популяризація їх імен серед населення Львівської області, можливість стати достойним авторитетом для молоді та своєю розповіддю змінити чиєсь життя та допомогти у досягненні дитячої мети.

Під час "Олімпійських зустрічей" запрошений гість – відомий спортсмен розповідає власну життєву історію про досягнення спортивної мети, згадує власні поразки та перемоги, перепони на шляху до спортивної слави, дає поради про те, як потрібно працювати над собою, аби досягти бажаного. Гість також відповідає на запитання присутніх, а опісля проводить автографсесію і фотосесію із учасниками зустрічі. На згадку про себе спортсмен залишає запис у "Книзі олімпійських зустрічей" та відбиток власної руки спеціальною фарбою, яка легко змивається. З таких відбитків формуватиметься спеціальна "Алея слави" видатних українських спортсменів. Загальна тривалість зустрічі – близько 1 години. Попередньо заплановано, що за результатами "Олімпійських зустрічей" буде надрукована книга-альбом з інформацією про кожного спортсмена та фотографіями зустрічей. Зустрічі з відомими спортсменами проводитимуться двічі на місяць.

Участь молоді, дітей та дорослих в "Олімпійських зустрічах" є безкоштовною.

Перша "Олімпійська зустріч" та презентація проекту відбудеться на "Південному" 24 березня о 14 годині. Зустріч проходитиме у Залі Олімпійської слави (прохід на ІІ поверсі між торговими центрами "Калина" і "Новинка").

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.