Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://watcher.com.ua

Середа, 9 травня 2012, 09:58

Львівське підприємство ухилилося від сплати податків на суму близько 2,5 млн. грн.

Працівники податкової міліції Львівщини викрили податкові махінації директора одного з львівських підприємств – переможця тендерних закупівель, яке здійснює діяльність на ринку комп'ютерної техніки. Про це повідомляє прес-служба ДПС України у Львівській області.

Директор підприємства упродовж 2010-2011 років з метою незаконного формування податкового кредиту уклав фіктивні договори з низкою «фірм-одноденок» про поставку неіснуючих товарів.

З'ясовано, що фірми, з якими сформовано податковий кредит, мають ознаки «фіктивності», адже за місцем реєстрації не знаходяться, у них відсутні основні фонди, виробничі потужності та трудові ресурси. Відповідно, жодних товарів львівському підприємству вони постачати не могли.

Внаслідок таких незаконних дій підприємство ухилилося від сплати податків на суму близько 2,5 млн. грн., – повідомляє начальник податкової міліції Руслан Плющ. Варто зазначити, що в поле зору податкових міліціонерів воно потрапило ще й завдяки статусу переможця тендерних закупівель.

Стосовно директора львівського підприємства порушено кримінальну справу. Вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.