Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

pohlyad.com

Понеділок, 25 березня 2013, 14:10

Табачник замовив підручники за завищеними цінами – більше 300 гривень за екземпляр

Міносвіти і науки, молоді та спорту підписало низку договорів з видавництвами про закупівлю шкільних підручників на 117 млн. грн.

 

Про це повідомляє сайт «Наші гроші».

Підручник  «Іспанська мова. 5 клас» коштував міністерству Табачника 366 грн. за екземпляр. Ще десять книжок закупили за ціною дорожче 200 грн. за підручник.

Підручники для шкіл з іноземними мовами навчання з накладами від 1,7 до 2 тис екземплярів замовлено по 102-175 грн. за екземпляр, що значно дорожче від аналогічного замовлення, яке видавництво «Наукова думка» НАН України 22 березня зробило компанії «Віпол», пише видання.

Половину від усіх підрядів отримали «Видавництво «Генеза» та ТОВ «ВД «Освіта».

Директором і засновником «Видавничого дому «Освіта» є Тамара Ткаченко, котра роками перебуває в оточенні міністра Табачника. А колишнім головним редактором «Генези» був Олександр Удод, який зараз є керівником «Інституту інноваційних технологій і змісту освіти», який і замовляє друк підручників, пише видання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.