Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

milicialviv.gov.ua

Понеділок, 25 березня 2013, 14:45

Працівники "Беркуту" затримали чотирьох грабіжників у Львові

Протягом 22 березня працівники спецпідрозділу "Беркут" затримали за "гарячими слідами"  чотирьох порушників, які причетні до двох різних грабежів. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Перший випадок грабежу трапився близько четвертої години ранку 22 березня. За номером «102» зателефонував 27-річний місцевий мешканець і повідомив, що двоє невідомих побили та пограбували його на зупинці громадського транспорту по вулиці Володимира Великого.  У хлопця забрали мобільний телефон. 

За «гарячими слідами» працівники "Беркуту" затримали зловмисників. Правоохоронці з’ясували, що на львів’янина напали 35-річний місцевий мешканець та 28-річний мешканець міста Борислава, який раніше відбував покарання за скоєння грабежу. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. 
 
Другий випадок трапився того ж дня увечері. У Сихівському районі двоє невідомих побили молодика. На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники спецпідрозділу «БЕРКУТ», які затримали  двох зловмисників 24-х та 23-х років та викликали карету швидкої допомоги. Потерпілого із травмами забрали до лікарні. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.