Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

http://nter.net.ua

Середа, 9 травня 2012, 11:38

З нагоди Дня перемоги Віктор Янукович нагородив львівських ветеранів державними нагородами

Президент України Віктор Янукович нагородив державними нагородами львівських ветеранів. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Указом Президента України №303/2012 нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня Говду Івана Федоровича, учасника бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни, почесного голову Львівського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів та Шпарика Василя Івановича, учасника бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни, члена ради Львівського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів.

«За мужність і самовідданість, виявлені в боротьбі з фашистськими загарбниками у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, вагомий особистий внесок у справу соціального захисту ветеранів, багаторічну громадську діяльність», - зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.