Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

34.ua

Вівторок, 26 березня 2013, 16:42

БУ КЕВ Львова заборгувало «Львівтеплоенерго» 792 тис. грн.

Заборгованість КЕВ перед теплопостачальним підприємством за виконані роботи становить 200 тис.грн., а також 592 тис.грн. за технічне обслуговування обладнання трьох центральних теплофікаційних пунктів та бойлерної.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

За останній місяць кожного тижня ставалося по 2 аварії на тепломережах БУ КЕВ м. Львова та прориви у внутрібудинковій системі, що негативно впливали на якість подачі теплопостачання. Минулого тижня ситуація стала критичною – траплялося по кілька проривів вдень. Продовж тижня не вдавалося відновити подачу гарячої води до 14 житлових будинків. При ліквідації пориву в одному місці і запуску подачі гарячої води, ставався прорив в іншому.

«Зважаючи на те, що власником цих тепломереж є БУ КЕВ м. Львова, який жодним чином не реагує на ситуацію що склалася і має значну заборгованість перед «Львівтеплоенерго» за виконання аварійно-ремонтних робіт, «Львівтеплоенерго» знімає з себе відповідальність за усунення в подальшому аварійних ситуацій на цих об’єктах», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.