Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

blog.i.ua

Середа, 27 березня 2013, 15:21

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва - прем'єра

30 та 31 березня на сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва відбудеться прем'єра вистави "О восьмій вечора на Ковчезі", за п'єсою сучасного німецького драматурга Ульриха Губа.

За словами Тараса Федорчака, театрознавця та завідувача літературним відділом Першого українського театру для дітей та юнацтва, вистава дуже дотепна, смішна і буде цікава як дітям, так і дорослим. 

В основі сюжету - біблійна історія про Всесвітній потоп. Голуб та двоє пінгвінів, які є обраними і яким дозволено увійти до Ковчегу, думають як не залишити третього пінгвіна і взяти його з собою. 

Над перекладом п'єси працювала Христина Назаркевич, вірші до вистави написав Віктор Неборак. Це вже не перша співпраця поета з театром. 

Режисер вистави – Юрій Мисак, художник-постановник – Мар'ян Савицький, балетмейстер – Нінель Збєря, композитор – Юрій Саєнко. 

На разі підписано з драматургом контракт на 20 показів вистави у Львові. 

Вперше виставу показали минулого тижня у Єгипті, на міжнародному дитячому театральному фестивалі в Хургаді. Варто також зазначити, що це перші за останні 20 років гастролі театру за кордоном. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.