Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

radiosvoboda.org

Четвер, 28 березня 2013, 16:38

Старт реформи місцевого самоврядування в Україні відбувся - Ставнійчук

Реформа місцевого самоврядування в Україні вже офіційно стартувала і наразі проходить процес її обговорення.

Про це сьогодні, 28 березня, на брифінгу в межах Форуму місцевого самоврядування у Львові повідомила керівник головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента України Марина Ставнійчук, інформує кореспондент Варіантів.

Вона наголосила, що минулого тижня під головуванням Віктора Януковича відбулася Рада регіонів, на якій обговорювалось питання державної політики щодо розвитку місцевого самоврядування.

За словами Ставнійчук, зараз на Форумі місцевого самоврядування у Львові відбувається обговорення основних концептуальних елементів і складових реформи.

"Обговорюємо проблеми, і щодо Конституції в тому числі. За результатами форуму хочемо мати конкретні документи, на основі яких будемо діяти надалі", - сказала Ставнійчук.

Нагадаємо, сьогодні, 28 березня, у Львові відбувається Форум місцевого самоврядування, на якому обговорюється реформа місцевого самоврядування в Україні.

На нагальній потребі проведення реформи місцевого самоврядування в Україні, зокрема, наголосив один із доповідачів форуму, голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, народний депутат України Давид Жванія

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.