Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

fakty.ictv.ua

П'ятниця, 29 березня 2013, 19:19

Правоохоронці затримали розбійників на Львівщині

Правоохоронці застосували попереджувальні постріли вгору під час затримання зловмисників, які увірвалися в квартиру та пограбували її у Бориславі.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Співробітники Бориславського райвідділу міліції за «гарячими слідами» затримали одного із зловмисників, які скоїли розбійний напад на сім’ю місцевих мешканців.  Другого зловмисника затримали трохи пізніше. Розбійники - молодики 25-ти та 26 років.

У Бориславський  райвідділ міліції надійшло звернення  від місцевого мешканця про те, що до його помешкання зайшли двоє у  масках, погрожуючи ножем та пістолетом забрали побутову техніку та інші речі.

Після прибуття на місце події міліціонери побачили неподалік акумулятор, який викрали у потерпілого. Відтак правоохоронці взяли слід розбійників.

Затримали нападників у дерев’яному  будиночку неподалік місця скоєння злочину. Біля зловмисників були речі, які вони забрали із квартири потерпілого.

Знаючи, що грабіжники озброєні і намагаються втекти, дільничний інспектор міліції зробив три  попереджувальні постріли вгору, з табельної зброї. Однак вони не відреагували, а скочивши у річку Тисмениця розбіглися у різні сторони.

Одного з них дільничний - затримав. Іншого затримали вже наступного ранку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.