Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Варіанти.net

Середа, 9 травня 2012, 14:40

Міліція у Львові затримала в.о. першого секретаря ЛОК КПУ Юрія Ткаченка

Сьогодні на Пагорбі слави у Львові міліція затримала в.о. першого секретаря ЛОК КПУ Юрія Ткаченка і зараз він перебуває в Личаківському райвідділі. Про це Юрій Ткаченко повідомив «Варіантам».

«Було затримало лише мене одного. Я не можу більше говорити, бо зараз перебуваю в Личаківському райвідділі», - додав він, відповідаючи на запитання про те, що саме інкримінує йому міліція.

На гадаємо, сьогодні у Львові під час святкування Дня перемоги на Пагорбі слави представники КПУ спробували розгорнути червоний прапор. Одного з учасників акції було затримано.

Начальник УМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк відмовився назвати прізвище затриманого. Але повідомив, що його затримано не за червоний прапор, а за порушення рішення суду про заборону масових акцій у Львові.

Раніше Рудяк заявляв про те, що міліція не допустить червоних прапорів у Львові 9 травня.

Натомість суд 8 травня зупинив дію ухвалу Львівської міськради про заборону радянської, комуністичної і нацистської символіки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.